x


  • EUR
    4.8744
    USD
    4.1145
string(16) "instant-articles"

Au votat pensii speciale şi majorări de pensii. Ne AMANETEAZĂ viitorul!

Noua lege a pensiilor va avea impact un bugetar de 8,4 miliarde de lei în acest an, după majorarea de la 1 septembrie, în 2020 de 24,8 miliarde de lei, în 2021 de 51 de miliarde de lei, iar în 2022 impactul bugetar va fi de 81 de miliarde de lei.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.06.2019, 7:13

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii şi-a exprimat frustrarea privind modul în care gestionează aleşii fondurile publice, majorând pensiile şi creând o nouă categorie de pensii speciale.

 

„Cum observă Ionut Stanimir, în partea noastră de Europa, s-a intors cu putere bumerangul populismului si i-a lovit fix unde îi doare. Austria, Cehia, România, Turcia…toate işi alungă liderii autoritari. Sau îi pun bine, la rece. În condiţiile astea, ce face PSD + Tăriceanu? Păi fac ceea ce au mai făcut şi în 2007-2008: aruncă bani şi promisiuni în stânga şi în dreapta. Atunci au provocat cea mai abruptă prăbuşire economică din Europa. Ieri şi-au votat pensii speciale pentru toţi primarii şi şefii politici locali. Astăzi au votat o lege a pensiilor care prevede creşteri exorbitante chiar înainte de alegeri pentru a lua ochii oamenilor, dublarea cheltuielilor cu pensiile în mai puţin de trei ani de acum încolo… amanetarea viitorului ţării. Pe faţă”, scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.