Auchan deschide două hipermarketuri discount ATAC în Timişoara şi Ploieşti

”Începând cu 6 iunie, magazinele Auchan Discount Calea Şagului din Timişoara şi Auchan Discount Ploieşti au devenit ATAC Hiper Discount by Auchan, formatul cu cele mai mici preţuri al reţelei ajungând astfel la 3 unităţi, după ce primul hipermarket ATAC a fost deschis la Braşov în aprilie. Sub sloganul „Jos cu preţurile!”, magazinele ATAC propun preţuri mici la scară generalizată, precum şi un sistem de preţuri cu reducere în cascadă, pentru cantităţi mai mari, datorită optimizărilor de game şi reducerii cheltuielilor de operare”, anunţă compania.

În cele două noi magazine ATAC Hiper Discount clienţii au acces la peste 15.000 de produse, 60% produse alimentare şi 40% nealimentare.

Fiecare dintre cele două noi magazine dispune de o suprafaţă de peste 7.000 mp.

În fiecare dintre noile magazine ATAC activează peste 100 de angajaţi.

”Preţurile sunt reduse ca urmare a unor investiţii anterioare ce au vizat reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spaţiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, precum şi reducerea costurilor de transport şi a investiţiilor în decor şi publicitate. Totodată, în ATAC, retailerul aprovizionează şi manipulează produsele la palet şi bax, utilizând un mobilier adaptat, prezintă game de produse esenţiale, reduce consumabilele, ambalajele şi spaţiile de depozitare şi negociază achiziţia de cantităţi mari pentru preţuri mai bune”, precizează compania.

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 30 de hipermarketuri clasice, 3 hipermarketuri Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go şi aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în staţiile Petrom, cât şi magazinul online auchan.ro. compania a înregistrat o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de euro. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed