AUTOSTRADA de un metru din MOLDOVA a dispărut! MANDACHI n-a avut nicio reacție

0
13
AUTOSTRADA de un metru din MOLDOVA a dispărut! MANDACHI n-a avut nicio reacție

Pe data de 15 martie s-au împlinit doi ani de la protestul ”România vrea autostrăzi! # Şîeu”.

Cu o zi înainte, Ştefan Mandadachi a scris următorul mesaj pe contul său de Facebook:

”Two years ago… 14.03.2019 – Mai tânăr cu doi ani şi mai naiv cu un secol: chiar credeam că se vor face autostrăzi şi în Moldova!

 

Vaccinare etapa a III-a. Paşii pe care trebuie sa-i urmaţi pentru a vă înscrie pe plaformă

 

 

Întreaga mea perspectivă asupra subiectului o puteţi vedea pe larg vizionând filmul meu documentar www.30deanisi15minute.ro Vizionare plăcută!”.

Autostrada de un metru construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi, în judeţul Suceava, în semn de protest faţă de lipsa şoselelor moderne din ţara noastră, a fost acoperită cu pământ.

Şoseaua de un metru se află pe raza localităţii Cumpărătura, din judeţul Suceava.

 

Vaccinare etapa a III-a. Paşii pe care trebuie sa-i urmaţi pentru a vă înscrie pe plaformă

 

 

Nu se cunoaște cine a îngropat primul metru de autostradă din Moldova, Ștafan Mandachi neavând nicio reacție.

_______________

Ştefan Mandachi, a construit primul metru de autostradă din Moldova în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne din ţara noastră.

Antreprenorul i-a îndemnat pe români să se alăture protestului său şi să îşi sisteze activitatea, timp de 15 minute, pe 15 martie 2019, la ora 15.00.

Sute de mii de oameni din ţară şi din străinătate au susţinut protestul, fie că vorbim despre antreprenori, zidari, taximetrişti, bucătari transportatori sau studenţi, elevi şi profesori.

Prin demersul său fără precedent, Ştefan Mandachi a atras atenţia asupra numărului extrem de mare de accidente de circulaţie care se produc în România din cauza lipsei infrastructurii rutiere moderne. Campania sa ingenioasă a avut ecou şi peste graniţe.

Ulterior, primul metru de autostradă din Moldova a devenit loc de pelerinaj. Turiştii care ajungeau în judeţul Suceava se opreau şi se fotografiau în zonă.

Anul trecut, când judeţul Suceava era puternic afectat de pandemia de COVID-19, Ştefan Mandachi a vândut cm cu cm autostrada de un metru cu scopul de a strânge bani pentru susţinerea sistemului sanitar.