„Avatar” este pentru a patra oară lider al box office-ului american de week-end (VIDEO)

„Avatar” a adus box office-ului american încasări de aproximativ 430 de milioane de dolari într-o lună. Pelicula, care a costat aproape 500 de milioane de dolari, a depăşit deja pragul de un milion de dolari din vânzarea de bilete în întreaga lume.

„Avatar” este, potrivit specialiştilor, cel mai scump film din istorie – a avut un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului şi încă aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing. Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington şi Zoe Saldana în distribuţie, prezintă o planetă îndepărtată numită Pandora, locuită de rasa Na’vi, unde câţiva pământeni trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul.

Următoarele locuri în box-office-ul american de weekend sunt ocupate, pentru al treilea weekend, de noua aventură a celui mai faimos erou al lui Arthur Conan Doyle, „Sherlock Holmes”, peliculă regizată de Guy Ritchie, cu Jude Law şi Robert Downey Jr. în distribuţie, care a realizat încasări de 16,6 milioane de dolari, şi, din nou, de animaţia „Alvin and the Chipmunks”, a doua parte a poveştii veveriţelor Alvin, Simon şi Theodore, la care s-au vândut bilete în valoare de 16,3 milioane de dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed