AcasăMoney&PeopleLa 8 luni de la moartea artistului, averea lui Petrică Mâțu Stoian...

La 8 luni de la moartea artistului, averea lui Petrică Mâțu Stoian a fost împărțită

Bunurile ce au aparținut popularului cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian nu au ajuns la statul român, așa cum s-a speculat. După moartea fulgerătoare a artistului, familia acestuia dar și cel ce i-a fost șofer și impresar s-au războit pe agoniseala solistului care s-a stins în urma unui stop cardio-respirator, după un tratament cu oxigen hiprbaric, post-Covid.

După opt luni scurse de la decesul lui Petrică Mâțu Stoian, surorile defunctului artist au căzut la pace cu Doru Gușman, cel alături de care locuia și care îi era și manager dar și asociat în două firme. Reprezentanta legală a familiei solistului spune că a rezolvat problema certificatului de moștenitor.

Una din firme a fost închisă recent, activele fiind împărțite între membri familiei iar cea de-a doua a rămas la cel ce i-a fost manager. Banii din conturile artistului au ajuns la surorile și nepoții artistului, de asemenea casa și terenurile din satul natal, Isvena, Mehedinți, iar vila din Craiova urmează să fie vândută.

Averea lui Petrică Mâțu Stoian a fost împărțită

”În urma cesiunii, societatea devine societate cu asociat unic, în persoana domnului Gușman Constantin. Se numește domnul Gușman Constantin pentru un mandat de administrator pe o perioada de 99 de ani, pentru reprezentarea societății, mandatul va fi exercitat cu putere deplină de reprezentare. Gușman Constantin deține 200 de părți sociale, în valoare de 1 leu fiecare, în total 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social și cota-parte de participare la beneficii și pierderi”.

Bunurile ce au rămas după dispariția artistului, dar și banii din conturile sale sunt estimate la circa un milion de euro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.