AcasăActualitateSocialAvertismentul neurologul Alexandru Vlad Ciurea. Ce nu trebuie să facă niciodată părinții...

Avertismentul neurologul Alexandru Vlad Ciurea. Ce nu trebuie să facă niciodată părinții copiilor

Neurologul Alexandru Vlad Ciurea trage un semnal de alarmă în rândul părinților. Acesta spune că ştirile negative sunt ca un gaz toxic pentru creier.

“Tineretul, numai acolo este pentru că ne place joaca asta pe media și pe tot, pe toate fenomenele acestea de Facebook, Instagram și așa mai departe. Iar, mă scuzați, cei puțin mai matur, seniorii, stând acasă, stau cu mânuța pe buton și apasă și inhalează ca și un gaz, un gaz toxic. Gazul toxic vine din media, acest breaking news se duce exact în știri negative și-i bagă în panică”, a spus neurologul Alexandru Vlad Ciurea, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea” difuzată sâmbătă la Antena 3 CNN.

Totodată, el a mai adăugat că pericolul este extrem de mare în cauza persoanelor mai puțin mature.

“Deci dacă o persoană puțin mai matură are să zicem o boală cardiacă, cerebrală, când vede și știrea asta este ca bomboana de pe tort. Numai asta nu-i mai trebuie”, a mai spus Vlad Ciurea la Antena 3 CNN, referindu-se la războiul Rusia-Ucraina şi ameninţările lui Putin.

Când își schimbă copiii comportamentul?

Referitor la cei mici, copiii îşi schimbă comportamentul atunci când mama e copleşită, mai avertizează Alexandru Vlad Ciurea.

“Vine această stare de frică, de panică. Şi copilul suferă de asemenea probleme. Poate la început nu realizăm. Eu țin minte, era sfârșitul războiului, l-am prins, da, eram copil și țin minte și acum cum a fost sfârșitul războiului (…).

Eu știam precis că trebuie să fugim. Și mama mare a uitat lumină aprinsă și asa mai departe. (…). Asta e situația, n-avem nicio vină că se întâmplă asta, trebuie să stăm la distanță”, adaugă el.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.