AcasăActualitateBAC 2022. Când vor fi afișate pe edu.ro notele la examenul de...

BAC 2022. Când vor fi afișate pe edu.ro notele la examenul de Bacalaureat

BAC 2022. Când vor fi afișate pe edu.ro notele la examenul de Bacalaureat. Emoții mari pentru elevii de liceu. Astăzi se afișează rezultatele la Bacalaureat 2022.
Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației, rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi afișate luni, 27 iunie, până la ora 12:00, la avizierul fiecărui liceu și online, pe bacalaureat.edu.ro.

BAC 2022. Când vor fi afișate pe edu.ro notele la examenul de Bacalaureat

Rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi publicate în format anonimizat, adică pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile.
Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific. Codul unic este de forma JJ0000, unde primele litere reprezintă indicativul județului în care se dă examenul. Candidații vor folosi codul unic în momentul în care vor să-și identifice notele afișate la avizierele liceelor și notele afișate pe site-ul edu.ro.

BAC 2022. Când vor fi afișate pe edu.ro notele la examenul de Bacalaureat

După afișarea rezultatelor la Bacalaureat 2022, cei nemulțumiți au foarte puțin timp la dispoziție să facă contestație. Astfel, în aceeași zi, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, se pot depune contestațiile.
Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp.

Ultimele Articole