x


 • EUR
  4.8393
  USD
  4.2695
string(7) "general"

Back to Business

Author: Dumitru Sandulescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.09.2010, 8:29

Mai 2010 CONFERINTA | PARTICIPANTI | BENFICII | INREGISTRARE | CONTACT

Partener principal:

Oameni de afaceri si profesionisti sunt, in aceste zile, spectatori aproape neputinciosi la deciziile unui guvern care pare complet desprins de realitatea mediului de afaceri romanesc. Criza globala, dublata de recesiune locala, peste care se suprapune o criza grava de incredere si viziune tine economia si antreprenorii prizonieri intr-un loc fara scapare.

La editia din mai 2010 a conferintei Antreprenor, Doru Lionachescu spunea ca “nu iti va oferi nimeni o umbrela pe vreme de ploaie”. De fapt, in momente extrem de dificile cea mai mare provocare e sa-ti pastrezi curajul, motivatia si energia de a actiona inovand si adaptandu-te constant.

Intr-o lume in continua schimbare, incurajam antreprenorii si profesionistii sa-si recastige controlul asupra propriului destin in afaceri si in cariere. Gandirea antreprenoriala reprezinta singura resursa de crestere durabila asupra careia avem control total.

Revista MONEY EXPRESS invita publicul la actiune, la cea de-a patra editie a conferintei Antreprenor – Back to Business. Evenimentul va aduce o noua perspectiva si abordare a situatiei actuale si provoaca audienta sa gandeasca impotriva curentului.

 

CONFERINTA

Conferinta va avea trei paneluri cu urmatoarele teme:

 1. Back to business

Dupa o perioada in care antreprenorii s-au lamentat, au gasit vinovati, au trait din economii si au asteptat sa treaca ce-i mai rau, e timpul sa actioneze, sa faca ce stiu mai bine, adica afaceri.

 1. Reinvent Yourself

Cresterea taxelor, blocajul platilor, lipsa de cash si scaderea consumului, la care se adauga lipsa finantarii, au fortat companiile sa intre intr-o competitie acerba. Daca o corporatie ajunge mai usor la resurse de supravietuire, antreprenorii au rareori sansa unei surse de finantare stabile. Exista, totusi, o alta cale, in afara celei deja cunoscute?

 1. Not By Yourself

Primul impuls intr-o perioada dificila e sa te concentrezi asupra propriilor probleme. Exista, insa, o oportunitate imensa de rezolvare a problemelor atunci cand antreprenorul are acces la o retea de know-how si resurse create prin parteneriate, negocieri si colaborare. Cum poti construi parteneriate profitabile si durabile, chiar in perioade foarte dificile?

PARTICIPANTII

Evenimentele marca Antreprenor reunesc deopotriva antreprenori participanti consacrati si tineri intreprinzatori aflati la inceput de drum. Participantii sunt legati de o atitudine comuna si de un spirit energic si viu care le permit sa faca lucrurile sa se miste.

Conferinta se adreseaza:

 • Antreprenorilor cu experienta care cauta in continuu solutii si idei noi pentru afacerile lor
 • Profesionistilor angajati ai marilor companii, aflati pe punctul de a intra in afaceri pe cont propriu
 • Tinerilor antreprenori si studentilor entuziasti care au idei de afaceri pe care vor sa le implementeze in curand

BENEFICIILE

Participantii la conferinta vor afla:

 • cum sa gaseasca noi resurse de crestere cand pietele se prabusesc
 • cum sa creeze parteneriate care sa conserve clientii si sa extinda piata
 • care este experienta antreprenorilor care si-au salvat afacerile
 • cum sa construiasca un nou mod de a aborda afacerile, din punct de vedere al costurilor si al resurselor disponibile

INREGISTRARE

Completati formularul si trimiteti-l pe adresa catalina.amarculesei@moneyexpress.ro

CONTACT

Sebastian Hubati
sebastian.hubati@moneyexpress.ro
M: +40 726 112 965