AcasăMoney&PeopleBancherul George Alberts, primul soț al Adinei Alberts, a murit la ”Matei...

Bancherul George Alberts, primul soț al Adinei Alberts, a murit la ”Matei Balș” ”Nu l-a răpus boala ci sistemul de sănătate româneasc”

Cetățeanul olandez, fost director al ai multor importante bănci de pe piața românească, a murit vineri noapte la Spitalul Matei Balș din Capitală. De zece zile era în comă.

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. George Alberts s-a stins aseară, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!
Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, este mesajul Adinei Alberts”, este mesajul doctorului estetician Adinei Alberts, prima soție a bancherului.

Florin Chilian, casă de binefacere! ”Din 20 de concerte pe care le susțin, 16 au avut un scop caritabil. E felul meu de a mă elibera”

 

Decesul său a fost făcut public pe paginile de socializare ai mai multor apropiați al lui George Alberts. Imediat după aflarea veștii, mai mulți români au trimis mesaje de regret dar și de apreciere.”A fost cel mai bun prieten al meu. Ne cunosteam de un sfert de secol si inca nimeni pana acum, nu a putut compila atat de multe calitati ca el si in acelasi timp sa aibe meritul de a fi intotdeauna aproape de mine de fiecare data cand mi-a fost greu. O sa imi lipseasca intanirile noastre, o sa imi lipseasca blandetea si sufletul lui mare, o sa imi lipseasac tot restul vietii George”, este unul din mesaje.

Noua viață a fostei vedete pop Unik în Statele Unite. Cristina Darha s-a măritat și se ocupă de o afacere cu autotrenuri

Ultimele Articole