Bărbat acuzat de tentativă de omor, dat în urmărire națională. A înjunghiat un tânăr în fața unui club din Târgu-Jiu

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, este dat în urmărire națională după ce a înjunghiat în abdomen, în dimineața zilei de sâmbătă, 23 septembrie, un tânăr de 30 de ani din Târgu Jiu. Incidentul a avut loc în fața unui club de noapte din zona centrală a orașului.

„S-a reținut că în dimineața zilei de 23 septembrie, în jurul orei 2.00, în timp ce se afla în incinta clubului «Caractere», situat în municipiul Târgu Jiu, bulevardul Constantin Brâncuși, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M., cei doi având discuții contradictorii și îmbrâncindu-se reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic. După părăsirea localului, inculpatul a scos din buzunarul pantalonilor un cuțit tip briceag, cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen și torace, producând acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața, ducând și la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violență încetând urmare a intervenției ferme a unui martor“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Principalul suspect în acest caz a fugit de la fața locului, după incident, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri