Bărbat, împușcat de polițiști după ce a vrut să intre cu mașina în ei

UPDATE:

În timpul urmăririi, bărbatul care se afla la volanul unei Mazda cu numere străine, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un șanț de pe partea stângă a drumului. Asta după ce maşina a derapat aproximativ 30-40 de metri.

Martorii spun că ulterior poliţiştii au ieşit din maşini şi au tras câteva focuri de armă spre autoturismul pe care l-au urmărit, potrivit Monitorul de Botoșani.

Știrea inițială:

Polițiștii au tras spre mașină, după mai multe focuri de avertisment. Bărbatul a fost lovit de unul dintre gloanțe.

 

Sectorul 1, cu miros de gunoi. Ulimatumul primarului Clotilde Armand

 

„La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier”, potrivit unui comunicat al IPJ Iași.

La Poiana Brașov s-a terminat pandemia? Urmează o serie de concerte ca în vremurile bune

 

Sursa citată precizează că trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă șoferul a intenționat să intre în autospeciale, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

„S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului. Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri