x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

BĂSESCU l-a numit pe cel care va pune ordine în PSD. Numai cuvinte de laudă

Traian Băsescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 21.06.2019, 8:52

Traian Băsescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o vede un adevărat lider de partid. Fostul preşedinte a comentat prestaţia premierului după condamnarea lui Dragnea.

 

„Viorica este ceea ce am intuit, este un om de partid, care ştie ce vrea. Dacă nu o să le pună Viorica pielea pe băţ, să nu îmi spuneți mie Băsescu. Nu mizez că va candida (la preşedinţie, n.r.), nu va candida, dar va pune ordine în PSD. Îi mai vedeți dezordonați? Când era Dragnea, își dădeau toți cu părerile.

 

Doamna Firea doar a respirat și a pus-o la colț de nu s-a văzut. Și pe ea, și pe unul, nu știu cum îl cheamă… Stănoiu, Stănescu… I-a pus la colț de nu s-au văzut. Ei, care voiau Congres, conducere interimară, colectivă… Le-a spus Viorica: ‘Ce colectiv, mă? Valea!’

 

Viorica este un om cu defectele lui, care nu vorbește atât de greu cât părea că ar vorbi când erau Dragnea în spatele ei și doamna Alexandrescu. Părerea mea este că Viorica știe ce vrea în partid. Femeia le-a spus că vrea să fie președintele acestui partid. ‘Vă place, bine, nu, la vale! Le-a spus-o scurt, deci are forță să se impună.

 

Pe Firea a trimis-o să omoare țânțarii, că este plin Bucureștiul de țânțari”, a afirmat Băsescu la Realitatea TV.