AcasăEconomieBCC a lansat un credit pentru nevoi medicale

BCC a lansat un credit pentru nevoi medicale

Creditul pentru nevoi medicale este disponibil în două variante de creditare, cu şi fără ipotecă imobiliară. Suma maximă ce poate fi împrumutată este de 100.000 euro (echivalent lei), iar perioada de creditare este extinsă până la 35 ani. Dobânda creditului este variabilă, calculată după formula ROBOR 6M + 6,20%. Aceste informaţii sunt valabile în cazul variantei de accesare a creditului cu ipotecă imobiliară, iar pentru varianta de creditare fără ipotecă imobiliară, suma maximă este de 10.000 euro (echivalent lei), pe o perioadă de 10 ani, iar dobânda se calculează în funcţie de ROBOR 6M + 9,20%’, se arată în document.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

BCC a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii.

Ultimele Articole