AcasăEconomieBCR reduce dobânzile la creditele pentru persoane fizice, până la 3,25%

BCR reduce dobânzile la creditele pentru persoane fizice, până la 3,25%

“Înregistram, în ultima perioadă, o creştere a cererii de credite şi suntem convinşi că scăderea dobânzilor va accentua această tendinţă în contextul unor prognoze încurajatoare pe termen mediu la nivel macroeconomic.” a declarat Ştefan Coroianu, director executiv Direcţia Credite Retail din BCR.

Decizia BCR este urmarea măsurilor de politică monetară adoptate de BNR în ultima perioadă, care creează premise bune pentru relansarea creditării şi implicit pentru revigorarea economică sănătoasă.

În urma scăderilor, dobânzile la creditele BCR pentru persoane fizice, în lei, încep de la 14,75% pe an.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR gestionează active de peste 17,1 miliarde de euro. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 652 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală. Peste 52.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 31 martie 2009, Erste Group avea active de 199,1 miliarde euro, un profitul net de 232,1 milioane euro si un raport cost/venituri de 53,8%.

Ultimele Articole