BCR reduce programul de lucru cu publicul în 95 de unităţi de retail, din 26 octombrie

„Analiza fluxurilor de clienţi pe intervale orare a relevat că aceştia solicită serviciile bancare cu precădere pe parcursul după-amiezii, după terminarea serviciului, în drum spre casă. Programul de lucru cu publicul începe în toată reţeaua băncii la ora 09:00, clienţii având acces la serviciile bancare oferite de BCR până cel mai târziu la ora 18:00, în cursul săptămânii, în funcţie de tipul unităţii (sucursale judeţene/de sector şi unele dintre agenţii), unele dintre unităţile mai mici lucrând cu publicul până la ora 17:30”, a precizat BCR.

Banca a mai precizat că 52 de unităţi din cele 107 care au deschis între orele 9:00 şi 13:00 nu vor mai avea program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă.

Unităţile BCR care îşi desfăşoară activitatea în marile centre comerciale au program special şi îşi vor desfăşura activitatea conform programului de lucru al acestora. De asemenea, programul centrelor de afaceri corporate rămâne neschimbat, respectiv de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

BCR, membră a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are o reţea naţională de peste 2.000 de bancomate (ATM) şi circa 17.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestionează active de peste 17,2 miliarde euro şi are, în prezent, o reţea de 659 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor şi companiilor mari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed