BEATRICE MAHLER ne pune pe jar: Valul 3 va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală

0
40
BEATRICE MAHLER ne pune pe jar: Valul 3 va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală

Duminică, Institutul „Marius Nasta” nu mai avea niciun loc liber, după ce în ultimele trei zile s-a înregistrat o creștere bruscă a pacienților diagnosticați cu COVID-19, a declarat managerul instituției, medicul Beatrice Mahler, la Digi24.

 

Restaurantele NU respectă regulile impuse. Măsură URGENTĂ anunțată de Raed Arafat

 

 

Ea spune că o particularitate observată la pacienții din ultimele zile este apariția unui sindrom inflamator la ficat, care complică tratarea insuficiențelor respiratorii. Medicul este de părere că vor urma câteva săptămâni în care nu va fi deloc ușor, pentru că valul al treilea al pandemiei, apărut pe fondul circulației unor noi tulpini, dar și al unei „oboseli” a populației în ceea ce privește respectarea regulilor, va fi mai rău decât cel din noiembrie, când în România s-a înregistrat un vârf al pandemiei.

 

S-a găsit soluția pentru SPORURILE bugetarilor. Se dau doar în funcție de EFICIENȚĂ?

 

 

 

„La „Marius Nasta” de la prânz nu mai există niciun loc liber, toate locurile – și în secție, și în terapie intensivă – sunt pline și probabil că în această noapte va trebui să punem paturi suplimentare, dacă vor veni pacienți de acasă, pentru că nu se mai pune problema să primim din alte spitale, ci să putem manageria pacienții care ajung la spital cu forme severe, cu insuficiență respiratorie”, a declarat duminică seara, la Digi24, medicul Beatrice Mahler.

„Va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală, numărul de cazuri este mare, lumea a obosit, într-adevăr, parcă nu înțeleg că e din nou ceva extrem de grav și serios ce vedem în spital”, a declarat managerul Institutului „Marius Nasta”.