AcasăSanatateBebeluș de cinci luni, diagnosticat cu flurona. Ce spun medicii despre starea...

Bebeluș de cinci luni, diagnosticat cu flurona. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

Un copil în vârstă de cinci luni a fost diagnosticat cu flurona, boala care combină COVID-19 cu virusul gripal. În prezent, bebelușul este internat la Spitalul Județean Suceava.

Atunci când au observat că nu se simte bine, părinții bebelușului de cinci luni l-au dus la spital. Medicii au descoperit că avea febră foarte mare și l-au testat pentru dublă infectare, iar rezultatul a fost concludent.

Bebelușul a fost confirmat atât cu COVID-19, cât și cu virusul gripal. Din fericire, copilul nu are insuficiență respiratorie și nici altă problemă de sănătate, astfel că medicii sunt optimiști în privința stării lui de sănătate. Copilul va rămâne internat.

Câte cazuri de flurona au fost raportate la nivel național

Până joi, INSP a raportat un număr total de 15 cazuri de flurona pe teritoriul României, dar și două decese. Primul deces a fost înregistrat la Iași, iar al doilea în Timișoara. Medicii spun că trecem printr-o perioadă în care avem un „cocktail” de virusuri – virus gripal, coronavirus, dar și diferite alte virusuri respiratorii și că secțiile de ATI sunt din ce în ce mai aglomerate.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.