AcasăMoney&PeopleBecali îi dă cu agheasmă! Ginerele său a fost prins drogat la...

Becali îi dă cu agheasmă! Ginerele său a fost prins drogat la volan

Ginele lui Gigi Becali, Mihai Mincu a fost depistat șofând sub influența substanțelor psihoactive!

Cel care, împreună cu Theodora Becali, soția sa, au preluat și se ocupă de mai multe afaceri ale familiei afaceristului, a fost oprit în trafic și a fost găsit ”pozitiv” la testarea cu dispozitivul Drug Test.

Dosarul a fost trimis la Parchet, ginerele latifundiarului din Pipera, soțul Teodorei Becali riscă până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Situație greu de acceptat pentru prea credinciosul Gigi Becali, de afacerile imobiliare ale căruia se ocupă Mihai și Theodora, devenită după căsătorie Mincu.

Ginerele lui Gigi Becali a fost prins drogat la volan

Fiica cea mare a finanțatorului de la FCSB și soțul său ridică 140 de noi apartamente în zona de nord a Capitalei și au deschis și un hotel de cinci stele la mare, în Venus. Și familia lui Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a ridicat un ansamblu de blocuri tot în zona Pipera.

Mihai Theodor Mincu a mai ajuns în atenția presei după ce branduri celebre la nivel internațional l-au chemat în judecată pentru ca a comercializat mărfuri contrafăcute.

”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit” spunea Gigi Becali despre Mihai Teodor Mincu înainte ca acesta să-i devină ginere, în 2019.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.