x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

Belgianul bătut de ciobani a dat o lecţie de viaţă tuturor românilor

Motociclistului belgian bătut de ciobani a dat primele declarații după incident.

Author: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 21.07.2019, 13:09

Belgianul batut de 3 ciobani dupa ce s-a oprit sa-si ceara scuze pentru ca le-a speriat caii cu motocicleta ne da o lectie de bun simt! Desi s-a ales cu capul spart in 2 locuri, barbatul spune ca incidentul este o exceptie.

 

Motociclistul belgian ramane indragostit de tara noastra si nu vrea sa plece de aici, scrie stirilekanald.ro. A povestit despre asta intr-un interviu.

 

Michel s-a nascut in Blegia, dar se considera pe jumatate roman.

 

S-a plimbat cu motocicleta sa prin mai multe zone din tara si nicodata nu a intampinat probleme. Totusi, intr-o zona turistica din Bistrita-Nasaud a trecut aproape de caii unor ciobani. Si-a dat seama ca a speriat animalele, asa ca s-a oprit sa-si ceara scuze.

 

Ciobanii nu s-au multimit cu scuzele belgianului. Barbatul a fost sechestrat de mai multi indivizi.

 

Si asta nu a fost tot. Trei ciobani l-au batut pe barbat cu o cruzime fara margini. Unul dintre ei i-a tras casca de protectie de pe cap, dupa care loviturile au continuat. Initial, victima nu a depus plangere. Totusi, a inteles ca s-ar putea ca si alti turisti sa ajunga in aceeasi situatie. Asa ca a mers pana la urma la politie.

 

Totusi, barbatul nu ii pune pe toti romanii in aceeasi oala.

 

“Eu m-am indragostit de Romania, au trecut 23 de ani. De 23 de ani sunt tot timpul in Romania”, a spus Michel.

 

Si-a cumparat o casa in Romania si nu are de gand sa plece de aici.

 

Ciobanii au fost retinuti iar procurorii vor sa ceara arestarea lor preventiva. Imaginile inregistrate de prietenii belgianului sunt probe importante in acest dosar.