B’ESTFEST 2013: Organizatorii pun în vânzare biletele de o zi şi voucherele de camping

Preţul unui bilet pentru o zi de festival este de 70 de lei, până la data de 31 iunie, urmând ca în perioada 1 – 7 iulie biletele să fie disponibile la preţul de 99 de lei, în reţeaua magazinelor de specialitate, precum şi la casa de bilete amenajată la intrarea în spaţiul B’estfest Park, pe durata festivalului. Abonamentele vor rămâne la preţul din perioada „early bird”, respectiv 150 de lei, până la data de 31 iunie, în intervalul 1 – 7 iulie fiind disponibile la preţul de 199 de lei.

 

Biletul de o zi asigură intrarea în zona de festival o singură dată, însă cei care doresc să poată intra şi ieşi de mai multe ori din B’estfest Park îşi pot face un upgrade la bilet direct în ziua evenimentului, de la poartă, achitând încă 20 de lei. Pentru cei interesaţi de camping în B’estfest Park este necesară achiziţionarea unui voucher de camping, disponibil la preţul de 20 de lei până la data de 31 iunie, respectiv 40 de lei dacă este achiziţionat în perioada 1 – 7 iulie.

 

Abonamentele pe toate cele trei zile de festival (150 de lei), biletele pentru o singură zi (70 de lei) şi voucherele de camping (20 de lei) se găsesc în presale atât online, pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

 

B’estfest Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5 – 7 iulie, fanii având şansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediţiei din 2012 în documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.

 

Detalii suplimentare despre B’estfest Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro şi www.facebook.com/Bestfest.Romania.

 

Printre primii artişti care au confirmat prezenţa la festival se numără tânărul DJ Joker (5 iulie), Tiamat (5 iulie), Noisia (6 iulie), Chase and Status live, Enter Shikari, Soilwork şi Friction (7 iulie).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed