x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(16) "instant-articles"

BILL GATES a răspuns celor care spun că bagă cipuri în oameni

În ultima vreme, Bill Gates i-a luat locul lui George Soros în rolul de Bau-Baul omenirii.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ZIARISTII.COM | Publicat: 24.07.2020, 16:48

Pare o nebunie – și chiar este – ca un om întreg la minte să ia de bună teoria conspiraționistă potrivit căreia “cineva” a inventat un cip pe care să-l implanteze în toți oamenii de pe Pământ printr-un vaccin. Pare o nebunie, dar omenirea trăiește astăzi această nebunie, iar povestea cu ciparea oamenilor prin vaccinare, copiată din cărțile SF și pusă în circulație de propaganda rusă, este azi crezută și propagată de milioane de oameni.

 

Vinovat de acest complot monstruos este, potrivit teoriei conspiraționiste, însuși Bill Gates, miliardarul high-tech care i-a cam luat locul lui George Soros, în ultimii ani, în rolul de Bau-Bau.

 

Bill Gates„Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede, pe măsură ce oamenii văd faptele“

 

Acest basm absurd a ajuns atât de popular și a căpătat o putere atât de mare, încât chiar Bill Gates a ajuns să fie întrebat ce părere are.

CNBC a redat răspunsul miliardarului: „Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede, pe măsură ce oamenii văd faptele. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin” .

 

Bill Gates a intrat în centrul atenției conspiraționiștilor (alimentați copios din umbră de propaganda Rusiei care avea nevoie de o țintă concretă pentru a crea confuzie în opinia publică occidentală) în urma unui eveniment petrecut anul trecut.

 

Când Bill Gates a avertizat că ar putea veni o pandemie, citând rapoartele cercetătorilor, conspiraționiștii au înțeles că actualul virus a fost “fabricat”

 

Cercetători din mai multe țări, ale căror studii sunt finanțate, printre alții, și de fundația lui Bill Gates, avertizează deja de mai mulți ani că au descoperit virusuri foarte periculoase, în special la lilieci, care pot face saltul la om. Rapoartele acestor savanți au aterizat pe masa tuturor decidenților lumii începând cu 2007-2010. ONU, OMS, guvernele celor mai puternice țări au fost avertizate că omenirea poate fi lovită de o pandemie precum cea de acum, pentru că odată trecut la om, virusul se va răspândi fulgerător din cauza globalizării și a posibilității ca purtătorii agentului patogen să ajungă, în doar câteva ore, în orice colț al lumii.

 

Articolul integral pe ZIARISTII.COM