Bitcoin a scăzut luni, pentru scurt timp, spre 18.000 de dolari pe unitate, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Cea mai valoroasă criptomonedă din lume a coborât cu aproximativ 5%, pentru a atinge un minim din timpul tranzacţiilor de 18.276 dolari pe unitate, cel mai redus nivel atins din 19 iunie.

Ulterior, bitcoin a fost tranzacţionat în declin cu 2,9%, la 19.166,00 dolari pe unitate.

Bitcoin a scăzut cu 7,2% în această lună şi pare că se îndreaptă spre al doilea declin lunar consecutiv, după o scădere de 15% în august.

”Presiunea autorităţilor de reglementare, creşterea dobânzilor de referinţă şi inflaţia presează puternic clasele de active mai riscante, în special cripto, şi astfel forţează lichidări, reduc capitalul disponibil pentru investiţii şi cresc îngrijorările cu privire la controalele de reglementare nedefinite”, a declarat Sadie Raney, co-fondator şi şef de operaţiuni la Strix Leviathan.

”Aceste forţe pot opri întregul complex cripto până când sistemul financiar se stabilizează şi un cadru de reglementare devine mai clar.”

Ether a scăzut, de asemenea, cu 5%, la 1.281 dolari pe unitate, atingând luni cel mai redus nivel din 15 iulie. Ulterior, ether a fost cotată în scădere cu 1,9%, la 1.354,86 dolari pe untiate. Ether este în scădere cu 17% în această lună, fiind pe cale de a înregistra cea mai slabă evoluţie lunară din iunie.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri