x


  • EUR
    4.7786
    USD
    4.2746
string(4) "news"

Black Friday 2019: Când va avea loc și ce oferte vor fi în România?

Dacă v-ați gândit să faceți achiziții mari, ar fi bine să mai așteptați câteva săptămâni, căci  Black Friday este chiar după colț și aduce o serie de oferte mari și reduceri la unele dintre cele mai mari mărci din lume.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.11.2019, 9:42

Black Friday este un concept american însă fenomenul a devenit global în ultimii ani, după ce țări din întreaga lume a adoptat acest concept și îl organizează pe piețele locale.

Evenimentul are loc în vinerea de după Ziua Recunoștinței (sărbătoare națională la americani ce are loc într-o zi de joi din noiembrie) când magazinele din SUA reduc, în mod tradițional, prețurile cu până la 90% și sunt deschise la orice oră. A devenit o normalitate ca magazinele să organizeze Black Friday nu doar o zi ci un weekend sau, în unele cazuri, toată luna noiembrie.

 

Fie că achiziționează lucruri necesare zilnice sau obiecte de lux, clasa de mijloc a lumii încearcă cu disperare să rămână pe linia de plutire, odată ce nivelul de viață se scumpește de la an la an.

De obicei, cele mai bune oferte de Black Friday pot fi găsite la produsele electronice și electrocasnice însă și la brandurile de modă, frumusețe și sport puteți găsi reduceri majore.

 

În acest an, în România, Black Friday 2019 va avea loc vineri, pe 15 noiembrie dar multe magazine își vor începe campaniile de promovare și publicitate chiar din următoarele zile. Cu siguranță, acesta nu va fi unicul eveniment din noiembrie, pentru cumpărătorii români, când pot face cumpărături la prețuri reduse. Multe website-uri și magazine online vor sărbători Black Friday și în alte zile din noiembrie și va exista și Cyber ​​Monday – ziua dedicată doar cumpărăturilor de electronice și tehnologii. 

 

În România se așteaptă o serie de oferte pe tot parcursul lunii noiembrie pentru a marca Black Friday, la fel ca în anii precedenți.

 

Promocodex România a anunțat deja mega vânzări de Black Friday pentru principalele magazine online românești ca: Elefant.ro, Fashion Days, Altex, Emag, ePantofi, About You, Footshop, Evomag, Flanco, Answear, Notino, Bibloo, Zooplus și Myprotein ș.a.

 

Site-ul de cupoane online Promocodex, deținut de o companie startup din Timișoara, promite reduceri de până la 90% la peste o sută de magazine online partenere.

 

Promocodex România nu este activă doar pe teritoriul României, dar și în multe alte țări iar dacă obișnuiți să faceți cumpărături de pe Groupon, Amazon, eBay sau Aliexpress veți găsi numeroase reduceri și coduri promoționale accesând ro.promocodex.com