AcasăEconomieBoc: Guvernul este nepopular pentru că a făcut reforma aparatului bugetar

Boc: Guvernul este nepopular pentru că a făcut reforma aparatului bugetar

Emil Boc a afirmat, la inaugurarea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia nord-est, că Guvernul plăteşte, pe termen scurt, costul nepopularităţii, dar făcând această reformă “a repus România pe drumul dezvoltării”.

“În România sunt 1.239.774 de bugetari şi dacă raportăm la 1.398.757, câţi erau la 31 decembrie 2008, vedem că avem un minus de 158.983 de posturi, ceea ce înseamnă reforma aparatului bugetar. Aşa aflăm de ce Guvernul este nepopular. Da, e nepopular că a făcut reforma aparatului bugetar şi 158.000 de posturi au fost reduse din sistemul public. Guvernul plăteşte pe termen scurt costul nepopularităţii şi oamenii politici care şi-au asumat acest lucru la fel, numai că făcând acest lucru am salvat economia de la colaps, am repus România pe drumul dezvoltării şi putem culege roadele”, a spus Boc.

Premierul a precizat că reforma bugetară era necesară, iar România şi-a consolidat “sistemul imunitar” faţă de pericolele care mai există în regiune, în ţări importante din Uniunea Europeană. Citește mai mult pe www.mediafax.ro

Ultimele Articole