Una din primele vedete ale muzicii dance din anii ’90, astăzi profesor-coach. Bogdan Tașcău are o școală de dezvoltare personală!

Cu MB&C, prima sa formație, Bogdan Tașcău a fost una din primele vedete care a deschis apetitul tinerilor de la jumătatea anilor ’90 pentru muzica dance românescă.

La aproape 30 de ani, îl regăsim pe Bogdan (46 ani) pe post de producător muzical și antrenor de dezvoltare personală. Alături de Elena, soția sa, unul dintre cei mai experientați specialiști HR și antrenori în domeniul dezvoltării personale, cei doi au pus pe picioare o afacere apreciată, propria școală de profil.

Una ce oferă cursuri de dezvoltare personală, cursuri motivaționale despre încrederea și stima de sine, secretele succesului și autocunoaștere.  Cursurile sunt dedicate profesioniștilor din diverse organizații care vor să-și aprofundeze cunoștințele despre natura umană., conform site-ului școlii.

Bogdan Tașcău are o școală de dezvoltare personală! Fostul Domnul Problemă este și specialist recomandat pentru team-building-uri

”Am peste 20 ani de experiență în domeniul managementului și producțiilor muzicale, timp în care am descoperit metode creative și inovative de a-i ajuta pe oameni să își urmeze visurile”, se recomandă profu’ Bogdan Tașcău, lăudat de echipa școlii drept un ”un foarte apreciat facilitator la secțiunea pregătitoare intitulată „Dreams Come TRUE Coaching for Life & Business”.

Conform aceluiași site, Bogdan, fostul Dl Problemă (cel ce a creat formații precum Todomondo-care ne-au și reprezentat la Eurovision, Free Dejays ori Alb&Negru), este acum specialist recomandat pentru team-building-uri, evenimente de celebrare și training-uri tematice, precum și mentoring & training pentru dezvoltarea de abilități specific (tehnici de comunicare non-verbală, branding personal sau dezvoltarea creativității în producții muzicale, publicitate, etc.).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri