x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(8) "economie"

Boloş: România începând de ieri poate să deruleze programul de racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru toţi cei care urmează să fie beneficiari

Autor: Money.ro | Sursa: news.ro | Publicat: 09.07.2020, 18:13

”Pot să vă informez că de ieri avem aprobarea oficială a Comisiei Europene pentru racordul la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale. Avem Decizia 4460/ 7.7. 2020, care ne-a fost comunicată. România începând de ieri poate să deruleze programul naţional de racordare a reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru toţi cei care urmează să fie beneficiari”, a anunţat Marcel Boloş, după ce a fost întrebat de premierul Ludovic Orban care este situaţia programului de înfiinţare a distribuţiilor de gaze în localităţile în care nu există.

 

El a menţionat că speră ca la următoarea şedinţă de Guvern să prezinte acest proiect de ordonanţă de urgenţă în acest sens.

 

”Noi suntem pregătiţi, în funcţie de cum veţi aproba, ca în jurul datei de 1 august să putem lansa oficial Ghidul solicitantuluui şi să putem primi primele cereri de finanţare”, a mai spus Boloş.