x


  • EUR
    4.8415
    USD
    4.4172
string(16) "instant-articles"

BOMBĂ la CARACAL! FIUL lui DINCĂ a fost DENUNȚAT!

Unul dintre copiii lui Gheroghe Dincă ar fi fost denunțat la DIICOT.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 11.09.2019, 14:14

Se pare că unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă a fost denunțat la DIICOT pentru trafic de persoane. Potrivit unor surse România TV, la dosar ar fi probe clare că Gheorghe Dincă a traficat fete împreună cu familia sa, precum și cu alți complici.

 

Familia criminalului de la Caracal a fost audiată la DIICOT în cazul celor două crime recunoscute de Dincă și șeful DIICOT, Felix Bănilă, declara în urmă cu câteva zile că cercetarea penală a fost extinsă şi pe numele Elenei Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu, adolescent dispărută de acasă în luna aprilie.

 

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Felix Bănilă.

 

Acesta a adăugat că, după audierea mai multor persoane, s-a extins urmărirea penală pentru două infracțiuni de viol comise de Gheorghe Dincă asupra altor persoane decât Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

 

Articolul integral pe CAPITAL