x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(7) "politic"

Botoșani. Cum recompensează Partidul oamenii dedicați cauzei

Directorul postului local de televiziune Somax din Botoșani, televiziune care are tot timpul uşile deshise pentru şefii PSD-ului, este de ceva timp și funcționar public.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.08.2019, 8:56

În noua carieră a plecat de jos, de la o primărie din județ, scrie botosaninecenzurat.ro, dar a ajuns repede într-un post călduț, de vameș. Presa locală susține că este un caz în care DNA ar trebui să se autosesizeze imediat – însă cel puțin deocamdată jurnalistul funcționar public nu are nici o problemă să-și împartă timpul între cele două locuri de muncă.

În urmă cu câteva luni Alexandru Octavian Pomparău a fost angajat în urma unui concurs pe un post de funcţionar public la Primăria Hilişeu Horia din județul Botoșani, unde primar este Ioan Butnaru (PSD). Pomparău nu a stat prea multe zile la Hilişeu Horia. Nu i-a plăcut localitatea, munca la primărie şi nici naveta la ţară.

Cu ajutorul prietenilor din partid a reuşit în timp record să se transfere la APIA Botoşani, unde toată lumea ştie că lefurile sunt mult mai bune. Alexandru Octavian Pomparău a început  noul serviciu cu câteva luni de concediu. Salariaţii de la APIA susţin că în cinci luni l-au văzut de câteva ori pe la serviciu.

Şi pentru că nici APIA nu era de el, Pomparău a decis să se facă vameş. Aşa că, începând cu data de 15 iulie lucrează la Vama Stânca unde a ajuns fără să dea niciun fel de concurs sau examen. Potrivit unor surse din Vama Stânca, Alexandru Pomparău stă şi acolo degeaba. Pentru că nu ştie să facă nimic, şeful vămii îl pune zilnic să citească legislaţia vamală, să ştie măcar unde o să lucreze.

 

Articolul integral pe botosaninecenzurat.ro