AcasăEconomieBoureanu şi Pelinel au scos la licitaţie o fotografie cu autograful lui...

Boureanu şi Pelinel au scos la licitaţie o fotografie cu autograful lui Traian Băsescu

Valentina Pelinel, soţia deputatului democrat-liberal Cristian Boureanu, a fost gazda evenimentului Gala Verii, desfăşurat în Montgomery Place din Rhinebeck – New York, locul în care Chelsea Clinton tocmai şi-a sărbătorit nunta, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul evenimentului a avut loc o licitaţie, toate fondurile adunate urmând a merge către proiectul “Fiecare Copil în Scoală” din România. Acest program a fost iniţiat cu zece ani în urmă de Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke. Ea a vorbit, cu ocazia Galei Verii, despre cele mai recente realizări ale programelor The Alex Fund în România.

Pentru licitaţie, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au adus o fotografie cu autograful preşedintelui Traian Băsescu, fotografie semnată în mod special pentru acest eveniment. Fotografia a fost vândută împreună cu alte fotografii cu autograf de la cinci preşedinţi americani. Au mai fost licitate fotografii cu autografele celor de la Rolling Stones, Michael Jackson, Frank Sinatra, Bono de la U2.

Marcel Pavel şi Crina Zancu, prim-soprană a Operei Naţionale din Bucureşti, au cântat în faţa invitaţilor acestui eveniment caritabil. Scriitorul român Norman Manea, profesor Bard şi membru MacArthur, a vorbit despre literatura contemporană românească şi a fost prezentat de către Corina Şuteu, Director al Institutului Cultural Român din New York.

Ultimele Articole