Brăila. 80 de milioane de euro pentru mănuşi, măşti, halate, combinezoane și biocide

0
16
Brăila. 80 de milioane de euro pentru mănuşi, măşti, halate, combinezoane și biocide

Sunt vizate diverse tipuri de mănuşi, combinezoane, viziere, măşti, botoşi, seringi, pungi, saci de diferite tipuri, perfuzii. Sunt peste 1 milion de produse ce vor fi livrate, dupa cum puteţi vedea, sintetic, in Fisa de Date a licitatiei  https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100104445.

 

https://www.money.ro/revenim-la-starea-de-urgenta-iohannis-a-dat-raspunsul/

 

Ofertele trebuie depuse până în 3 noembrie iar autoritatea contractantă estimează că vor exista cel mult şase ofertanţi, pe fiecare lot. Toţi aceşti ofertanţi vor trebui să depună eşantioane de produs pentru care licitează. “Încheierea unor Acorduri cadru pentru furnizarea de articole sanitare de unica folosinta si echipamente de protectie COVID-19, conform caietului de sarcini. Durata acordurilor cadru va fi de 48 luni”, este descrierea din SICAP a licitaţiei.

 

https://www.money.ro/o-noua-inselatorie-online-mesajul-fals-de-la-sef/

 

De la începutul crizei COVID, institutiile statului au făcut zeci de mii de achiziţii de echipamente de protecţie, cele mai multe de unică folosinţă. Cumpărăturile se fac şi în prezent, atât individual, cât şi prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate. Aceasta, prezentată de noi, de la Brăila este printre cele mai mari.