x


 • EUR
  4.6662
  USD
  4.0794
 • 2° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  37 km/h
  Umiditate

  100%
  Presiune

  34236 hPa
string(7) "politic"

Brăila. Guvernul Tudose l-a numit prefect pe finul premierului Tudose

În şedinţa de Guvern de miercuri au fost făcute mai multe schimbări la nivelul prefecţilor. Unul dintre cei care şi-a pierdut postul este Mădălina Cochino, "moştenită" de PSD de la fostul Executiv Cioloş. În locul ei, Guvernul Tudose a numit un apropiat al premierului.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.12.2017, 16:14 | Actualizat: 07.12.2017, 16:14

De miercuri, judeţul Brăila are un nou prefect, în persoana lui George Adrian Paladi, în vârstă de 38 de ani. Potrivit publicaţiei debraila.ro, Paladi o înlocuieşte pe Mădălina Cochino, a mai lucrat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, iar la începutul anului a demisionat din PSD. În trecut a activat şi în mediul privat, fiind administrator al unei firme printre clienţăă căreia s-au numărat şi instituţii publice.

 

Însă, mai scriu jurnaliştii de la debraila.ro, Paladi are şi o strânsă legătură cu premierul Mihai Tudose, originar din acelaşi judeţ. „Sunt un om onest, bine pregătit. Da, este adevărat că sunt finul domnului Tudose. Nu a fost însă un avantaj. Vă spun că sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat în mediul privat”, a precizat George Adrian Paladi, pentru debraila.ro.

 

Mădălina Cochino, în locul căreia vine pe post de prefect Paladi fusese numită de guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş.