x


 • EUR
  4.6605
  USD
  3.9612
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  18 km/h
  Umiditate

  31%
  Presiune

  34711 hPa
string(7) "politic"

BREAKING NEWS: Demisie bombă în guvernul Tudose

Cosilierul onorific pe probleme fiscale, Gheorghe Piperea, și-a pus demisia pe masa premierului, Mihai Tudose acceptând-o. Ulterior, Piperea a anunțat pe Facebook că inițiativa de a părăsi Cabinetul Tudose i-a aparținut. Plecarea sa vine imediat după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea în urma punerii sub învinuire a acestuia de către procurorii DNA.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.11.2017, 20:36 | Actualizat: 13.11.2017, 21:13

Am decis să îmi înaintez demisia din funcția de consilier onorific al premierului, care a fost de acord. Motivul este ca nu vreau să acaparez atenția publică și să deviez, chiar și pentru câteva ore, programul administrației. Mai importante și urgente sunt codul fiscal și dezbaterea relativă la legile justiției. Plus condițiile economice setate în laboratoarele financiar-bancare, condiții care se anunță a fi aspre în 2018.  Precizez ca nu premierul și nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Inițiativa mi-a aparținut. Cine și-a imaginat că sunt manipulabil, s-a înșelat.  Rămân același”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook, tot acolo unde astăzi i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

 

 

Liviu Dragnea afirma, luni, la Parlament, întrebat despre cererea lui Piperea în ce-l privește, că nu analizează „ce spune unul sau altul”, ci îl interesează ca în partid lucrurile să rămână în regulă.