x


  • EUR
    4.8425
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

BREAKING NEWS! DINCĂ de la CARACAL a avut complici!

Omul de afaceri Remus Rădoi din Caracal susține că Gheorghe Dincă a avut complici.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 16.08.2019, 8:42

Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, ar fi avut complici. Un om de afaceri din Caracal s-a decis să dea cărțile pe față.

 

Omul de afaceri Remus Rădoi, cel la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, afirmă că fetele nu mai sunt în viață.

 

„Studiind profilul criminalului pare-se că la momente de criză ar fi capabil să scape de victimă, în condițiile în care victima arată clar o lipsă de cooperare și capacitatea de a da informații către organele de anchetă în cazul în care ar fi scăpat de la dumnealui.

 

Or, în situația în care se pornise deja acea presiune mediatică, probabil criminalul a simțit pericolul și a trecut la lichidarea ei”, a spus Remus Rădoi, conform Antena 3.

 

Remus Rădoi nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut complici.”Având în vedere trecutul dumnealui și faptul că se pare că pe zona Italia a acționat într-o formă de grup organizat, e adevărat restrâns, este posibil ca și aici să fi avut terțe persoane cu care conlucra, dar momentan date certe nu există”, a adăugat Rădoi.