BREAKING NEWS: Firea rămâne fără majoritate în CGMB. Scandal la vârful Capitalei!

0
BREAKING NEWS: Firea rămâne fără majoritate în CGMB. Scandal la vârful Capitalei!

Culea a mai spus că Firea conduce filiala PSD Bucureşti în mod dictatorial.

„Consilierii, nu sunt consultaţi, fiind trataţi doar ca nişte simpli votanţi”, mai spune acesta.

 

„Suntem nemulţumiţi de activitatea doamnei primar în primul rând de cea de la conducerea PSD Bucureşti, întrucât ea înţelege să conducă filiala discreţionar şi dictatorial. A ajuns ca această organizaţie să nu aibă nici măcar sediu, unde membrii nu mai vorbesc şi atunci toată această activitate se răsfrânge şi asupra Consiliului General. Toate lucrurile astea sunt decontate de consilieri şi de partid”, a declarat marţi Orlando Culea înaintea şedinţei CGMB.

 

El acuză că mare parte dintre proiectele de hotărâre sunt propuse doar pentru imaginea primarului general, iar consilierii nu sunt consultaţi cu privire la ele.

 

„Despre proiectele edilitare, 90 la sută sunt făcute doar pentru imaginea unei singure persoane, a primarului general. Una dintre nemulţiumirile mele şi ale unor colegi de-ai mei care s-au manifestat mai mult sau mai puţin, a fost faptul că noi nu suntem niciodată consultaţi, niciodată întrebaţi, niciodată invitaţi să participăm la deschiderea unor proiecte şi atunci înseamnă că nu există colaborare, noi suntem nişte simpli votanţi”, a explicat Culea, conform news.ro.

 

Orlando Culea a mai precizat că în prezent el şi încă un consilier PSD nu o mai susţin pe Gabriela Firea, însă aşteaptă să se hotărască şi ceilalţi în privinţa susţinerii.