AcasăGeneralBucură-te și tu de aroma deosebită de rom, băutura amiralului Nelson!

Bucură-te și tu de aroma deosebită de rom, băutura amiralului Nelson!

Atunci când vine vorba de rom, toată lumea se gândește la o băutură alcoolică dulceagă, cu iz exotic, care poate fi savurată atât simplu, pe cont propiu, cât și în combinații diverse. Distilatul din trestie de zahăr reprezintă soluția ideală pentru cei care simt nevoia să ia o pauză de la ritmul trepidant al vieții și să se relaxeze alături de o băutură de calitate.

În cazul în care te numeri printre cei care apreciază băuturile alcoolice nu doar pentru gustul lor, ci și pentru povestea din spatele lor, există un sortiment de rom pe care nu trebuie să îl ratezi. Este vorba despre varianta creată în cinstea Amiralului Horatio Nelson. Descoperă povestea sa incredibilă în continuare!

Cine a fost Amiralul Horatio Nelson?

Cărțile de istorie nu uită victoria triumfală a marinei militare britanice din anul 1805. Însă bătălia navală, purtată împotriva flotei franco-spaniole, nu ar fi fost posibilă fără contribuția impresionantă a ofițerului marinei militare engleze, Amiralul Horatio Nelson.

Printre calitățile cu care era înzestrat Amiralul se numără și inteligența sa ieșită din comun, datorită căreia reușea să gândească și să pună în aplicare cele mai ingenioase tactici, care nu dădeau niciodată greș. În memoria curajului său, a spiritului de aventură și a talentului său militar, a apărut un sortiment de rom aparte, denumit Admiral Nelson, încadrat în categoria Premium Spiced Gold.

Fabricat cu măiestrie în distileria americană, acesta se face remarcat prin gustul său unic, în care se disting condimentele exotice, selectate conform obiceiurilor tradiționale din Caraibe. Rezultatul este spectaculos!

Din punct de vedere vizual, băutura te impresionează prin aspectul său auriu. În ceea ce privește aroma sa, fondul distilatului este reprezentat de un gust echilibrat de vanilie, dublat de note delicate și seducătoare de scorțișoară și turtă dulce. Condimentele dulci și picante pot fi simțite încă de la primele guri de rom, în timp ce finalul rămâne mediu și cald.

De altfel, Spiced Gold face parte din cele șapte sortimente produse de compania americană pentru a celebra spiritul unui om care a rămas în istorie pentru curajul său, Amiralul Nelson.

Tropical Admiral – băutura cu care îți impresionezi oaspeții!

Accesează magazinul online BeiCeVrei și achiziționează o sticlă din băutura cu gust dulce-picant. Aceasta va fi livrată în cel mai scurt timp la adresa indicată de tine, iar tu și cu prietenii vă veți putea bucura de un distilat cu adevărat special. Datorită diferitelor condimente care stau la baza acestei băuturi, ea devine ingredientul cheie pentru prepararea mai multor combinații, care de care mai speciale. Producătorii acestei băuturi îți propun un cocktail intitulat Tropical Admiral, datorită căruia te poți bucura de farmecul exotic al acestui rom oriunde te-ai afla. Iată cum îl pregătești!

Ingrediente:

  • 20 ml Admiral Nelson – Premium Spice Gold;
  • 100 ml suc de ananas;
  • 50 ml suc de merișoare;
  • câteva cuburi de gheață.

Rețetă:

Toate ingredientele se amestecă bine cu ajutorul unui shaker. Pasul următor este turnarea rezultatului peste un pahar în care ai pus gheață din belșug. Noroc!

Nu ezita să amesteci acest distilat cu alte ingrediente pentru a obține băuturi spectaculoase, cu care îi vei cuceri până și pe cei mai pretențioși oameni din gașca ta!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.