x


 • EUR
  4.7619
  USD
  4.1988
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "politic"

Buzatu (PSD): Protestatarii visează revoluție. Nu au niciun țel precis

Social-democrații încearcă să minimizeze efectele protestului ce va avea loc vineri, 19 august, în Piața Victoriei din București.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 09.08.2018, 16:10

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a declarat la Digi24 că „unii sunt în permanență nemulțumiți că nu ajung ei să dirijeze treburile în această țară”. El a adăugat că „nu facem revoluție în toată ziua” și i-a îndemnat pe cei nemulțumiți să se organizeze ca să câștige alegerile.

 

„Din toate intervențiile pe care le-am auzit, unele sunt absolut excentrice și este clar că frizează deja comiterea unor infracțiuni sau cel putin ideea de a acționa ilegal”, a susținut Dumitru Buzatu, fără să prezinte dovezi în acest sens.

 

„Oamenii visează revoluție. Ce fel de revoluție?”, a adăugat președintele PSD Vaslui.

 

Întrebat dacă o revoluție este ilegală, el a răspuns că „manifestările care sunt în afara legii sunt ilegale”. „Eu sunt și profesor de istorie. Nu putem vorbi de o revoluție ilegală”, a continuat Buzatu.

 

Liderul PSD Vaslui a dat ca exemplu revoluția anticomunistă din 1989, prin care s-a instaurat capitalismul în România și a afirmat că „în acest moment avem capitalism, dar unii sunt în permanență nemulțumiți că nu ajung ei să dirijeze treburile în această țară”.

 

Articolul integral pe DIGI24