Ca la Oscar! Norris Măgeanu a organizat o gală la Opera Națională cu 950 de invitați și peste 500 de premianți!

Președintele FRAS a reușit să strângă aproape 1000 de sportivi la cel mai important eveniment al finalului de an, într-un loc unde de obicei își dau întâlnire cei mai mari artiști!

După 2 ani de pauză, Gala FRAS s-a ținut în weekend într-o locație superbă: Opera Națională din București! Președintele Federației de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, a reușit să aducă în același loc 950 de sportivi din toate colțurile țării!

„Este o bucurie și o onoare să fim aici pe o scenă atât de importantă pentru România” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. 

La eveniment toată lumea a respectat dress code-ul black tie.

Norris Măgeanu a fost cel care a dat tonul eleganței la Gala de la Operă. El a afișat o ținută demnă de locul în care s-a desfășurat marele eveniment. 

“Ca de obicei, i-am cerut sfatul prietenei mele, Adina  Buzatu, care a făcut alegerea în ton cu locația și care mi-a recomandat ceea ce consideră că este nevoie pentru momentul acesta”  Norris Măgeanu, președinte Federația Română de Automobilism Sportiv.

Doamnele au îmbrăcat rochii lungi și strălucitoare, în timp ce domnii au afișat cele mai elegante costume la care au asortat papioane de gală.

 „Mă simt extraordinar, nici copiii nu m-au recunoscut. De obicei sunt îmbrăcată în trening, îmi pun o cămașă albă și șapcă pe cap. Această gală încununează munca tuturor. Eu, de obicei, le spun copiilor când au succes <<operă>>. De data aceasta suntem operă la operă.” -Tina Drăgan, soția promotorului kartului electric în România. 

 Laura Savu, fondatoarea Women Rally, a fost una dintre cele mai admirate sportive de la eveniment.

„Mă îmbrac rar atât de elegant. Este extraordinar că după atâta timp reușim să ne vedem cu toții într-un asemenea loc. Noi suntem tot timpul pe circuit în combinezoane și îmbrăcați sport și așa în haine elegante nici nu ne recunoaștem” – Laura Savu, fondatoarea Women Rally. 

La Gala de la Operă și micii sportivi au fost la înălțime. Micuța Anelisse a renunțat la combinezonul de la karting pentru o rochie de prințesă.

„Am emoții, am mai venit la Operă, eu cânt și la cor” –Anelisse Ionașcu, pilot de karting electric.

Fetița de 8 ani, face karting electric de la 5, iar de curând s-a apucat să învețe și limba chineză. A făcut și o demonstrație. Pentru anul viitor are planuri mari. „Vreau să mă pregătesc și mai bine la karting și să îi înving pe toții băieții” –Anelisse Ionașcu, pilot de karting electric.

Mihai Alexandrescu, bunicul de 69 de a ani furios 1i iute, a fost cel mai premiat sportiv de la Gala FRAS, chiar de ziua sa! A plecat acasă și cu un titlul de Maestru Emerit al Sportului.

„Este minunat că acest eveniment de premiere coincide cu ziua mea. Anul acesta am participat în 5 campionate și am câștigat 14 cupe, dintre care 8 de locul 1. Sunt foarte emoționat și bucuros”  Mihai Alexandrescu, pilot în campionatul de Super Slalom și Vehicule Electrice. 

S-a muncit zi și noapte pentru Gala FRAS

Pentru ca totul să fie fără cusur, la această gală s-a muncit non-stop în ultimele zile! 

“Organizarea aceasta chiar a fost o piatră de încercare pentru noi, pentru că am avut foarte puțin timp de când ni s-a permis să intrăm în Operă. Aici sunt spectacole în fiecare zi a fost spectacol ieri, va fi și mâine. Toată pregătirea a trebuit să o facem într-un timp foarte scurt, iar colegii mei au lucrat destul de mult pentru a se întâ mpla asta” – Norris Măgeanu, președinte Federația Română de Automobilism Sportiv.

Cifre impresionante

Cea mai mare gală de final de an a unei federații a avut loc la Opera Națională din București, acolo unde Federația Română de Automobilism Sportiv a organizat Gala Campionilor 2022.

950 de sportivi, oficiali și invitați au fost prezenți la eveniment și au transformat această gală într-o sărbătoare a Motorsportului din România.

Au fost acordate 650 de trofee, iar aproape 500 de sportivi din 24 de campionate au urcat pe scena Operei Române să își ia premiile.

Recordmenul din 2022 este Mihai Alexandrescu, cel care a concurat în 5 campionate distincte și care a plecat acasă cu 14 trofee, dintre care 8 pentru locul 1 și un titlul de Maestru Emerit al Sportului.

Și doamnele din automobilismul românesc au fost la înălțime la gala organizată de FRAS. Ele au urcat de 75 de ori pe podium la premierea a 17 discipline. 

La eveniment invitații s-au delectat cu șampanie fină și au gustat din cele mai alese delicatese culinare. 

Sursa: SPORTS-NET

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed