Câciu, avertisment la adresa lui Cîțu: Am pornit audituri, vor ajunge pe masa autorităților

Ministrul PSD al Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat că a demarat mai multe acțiuni de audit în instituție, realizate de echipele interne de audit. El fusese întrebat la RTV cum lucrează cu echipa din minister după ce Florin Cîțu a încercat să reorganizeze direcția juridică.

”Am dat drumul unor audituri, vor ajunge pe masa autorităților dacă e cazul. Echipa de la Ministerul Finanțelor e foarte bună, chiar dacă unii au încercat să o schimbe”, a spus Câciu la RTV.

Reamintim că Florin Cîțu a încercat să reorganizeze ministerul cât timp a ocupat scaunul de ministru, dar mai multe decizii în instanță au oprit reorganiarea.

Întrebat despre împrumuturile făcute în ultimii doi ani de guvernele Orban și Cîțu, Adrian Câciu a spus că ”aparent, banii s-au dus în finanțarea cheltuieilor publice. Am avut o colectare foarte slabă anul trecut, un deficit de aproape 10% din PIB. A fost o filosofie foarte ciudată. S-au dus pe risipă. Auditul își va face treaba lui, Curtea de Conturi își va face treaba ei”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed