AcasăInstant ArticlesCĂLINESCU îl ironizează pe IOHANNIS: ”Se va vota mai mult cu urna....

CĂLINESCU îl ironizează pe IOHANNIS: ”Se va vota mai mult cu urna. Funerară”

Florin Călinescu a explodat pe tema alegerilor parlamentare. Celebrul actor a dat de pământ cu actuala putere dă ca exemplu scrutinul din SUA, fără a ține, însă, cont de anumite realități.

Florin Călinescu comentează insistența cu care președintele Klaus Iohannis dorește organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie.

 

Biserica și-a făcut propria firmă de asigurări! Preoții sunt nemulțumiți

 

 

„Pentru ca partidul lor scade in sondaje, Presedintele si bufonul lui, sustin sus si tare ca alegerile trebuie neaparat facute pe 6 decembrie, ca altfel moare democratia. Ca uite America, cu toata pandemia, a respectat termenele. Corect.

Numai ca aia au si vot electronic si vot anticipat. Si voiau sa scape de Trump.

La noi se va vota mai mult cu urna. Funerara.

Oricum, fereasca Sf. Nicolae sa ne cadoriseaaca cu psd in bocanci”, a comentat celebrul actor pe pagina sa de Facebook.

 

Au fost incidente de securitate la bănci! Dezvăluirea unui șef din BNR

 

Aceasta este a doua ieșire virulentă a lui Călinescu la adresa puterii actuale. În urmă cu o zi, el l-a atacat într-o altă postare pe Facebook, pe Ludovic Orban dar și pe ministrul Sănătății.

„Politia si jandarmeria controleaza noile directive ale lui Iohannis in ceea ce priveste pandemia. Mai ales noaptea. Ok.

Dle Presedinte, pentru ca sunteti si seful guvernului si al pnlului, ce parere aveti ca subordonatul dvoastra, inutilul ministru al sanatatii s-a internat intr-un cort al unui restaurant pentru a hali ceva?

Parerea mea e ca ar trebui sa isi dea demisia.

Si inutilul Orban”, a scris Călinescu pe Facebook.

Revolta acestuia a pleacat de la informația apărută în presă potrivit căreia ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a petrecut cu alte cinci persoane într-un balon de plastic al unei terase din Iași cu o zi înainte ca Guvernul să închidă piețe, teatre, cinematografe și alte unități care-și desfășoară activitatea în spații închise. Mai exact, duminică, Nelu Tătaru însoțit de o consilieră a sa, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și familia acestuia (soția și doi copii minori) s-au închis într-un iglu din material plastic de doar 5 metri pătrați. La solicitarea mesenilor, cupola a fost închisă și acoperită parțial cu o prelată.

Ultimele Articole