AcasăExterne„Calitatea germană în acțiune”. Cum a distrus o rachetă rusească sistemul antiaerian...

„Calitatea germană în acțiune”. Cum a distrus o rachetă rusească sistemul antiaerian Gepard, furnizat Ucrainei de Germania VIDEO

Militarii ucrainenii au publicat imagini în premieră cu distrugerea unei rachete de croazieră rusești de către un sistem antiaerian Gepard, furnizat Ucrainei de către Germania în vara acestui an.

Înregistrarea video a fost publicată pe contul de Telegram al publicației Ukraine 24/7 însoțită de comentariul; „Calitatea germană în acțiune”. Înregistrarea arată cum blindatul antiaerian trage o rafală care nimerește, după câteva secunde, racheta și provoacă explozia acesteia.

„Este! S-a făcut contactul! Racheta e gata!”, se aude un militar ucrainean care a urmărit scena. Rusia a lansat luni un nou val de atacuri cu rachete de croazieră asupra orașelor și infrastructurii energetice ucrainene. Militarii ucraineni susțin că au reușit să intercepteze și să distrugă 60 din cel 70 de rachete trase de trupele Moscovei.

Germania a promis că va livra Ucrainei 12 sisteme antiaeriene mobile Gepard. Sistemele Gepard se află și în dotarea armatei române. Militarii români cu blindate Gepard/Ghepard au participat la mai multe exerciții NATO în ultimii ani.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.