AcasăActualitateCampionii au petrecut cu mici și cârnați!

Campionii au petrecut cu mici și cârnați!

În weekend a fost mare sărbătoare la Gârbovi, com una de 3500 de locuitori din Ialomița, unde aproape toată lumea face Kempo!

Zilele comunei au fost sărbătorite cu mici, cârnați și ansambluri de muzică populară. 

La petrecerea care a avut loc pe stadion, primarul sportiv și-a respectat blazonul!

„Acum sunt în costum pentru că trebuie să respect funcția, dar prefer și echipamentul de Kempo” -Vasile Popa, primar Comuna Gârbovi. 

Primarul Vasile nu iubește doar Kempo, e pasionat și de fotbal! 

„În fiecare duminică, avem meci în liga județeană. Am jucat cu numărul 10 dar acum m-am mai îngrășat și am luat numărul 13”  -Vasile Popa, primar Comuna Gârbovi.

Preotul și-a dus copiii la kempo

Locuitorii comunei au avut parte de o mare surpriză! Marian Neculai, antrenorul care pregătește în fiecare zi 75 de sportivi, i-a adus pe o parte dintre ei la o reprezentație de lupte de contact.

La Gârbovi și copiii preotului fac Kempo. Serafim are doar 8 ani! 

“Tata a aflat de acest sport și ne-a adus pe mine și pe sora mea. Tata e preot, sâmbăta face pomeni, duminica face slujbă și uneori când e nevoie merge la cimitir să citească rugăciuni” – Serafim Popa, sportiv de Kempo. 

Alexandra, tocmai ce a trecut în clasa a 9-a și face Kempo de un an și jumătate. În ultima perioadă a mers la mai puține concursuri. A avut motive bine întemeiate.

„Am învățat pentru examenul de admitere la liceu. Am intrat la matematică-informatică, intensiv, cu media 9.80” – Alexandra Manole, sportivă de Kempo. 

Fata mănâncă matematică pe pâine!

„Sunt olimpică la matematică din clasa a 5-a. Știu ce voi face și după ce voi termina liceul, vreau să devin medic” – Alexandra Manole, sportivă de Kempo.

Sportivii au fost premiați cu medalii și plachete

Sportivii pregătiți de Marian Neculai vin plini de medalii de la concursuri. La zilele Comunei Gârbovi, tinerii au fost premiați de edilul Vasile Popa.

„Acești copii sunt o mândrie pentru noi. Nu multe comune se pot lăuda cu asemenea performanțe sportive”  -Vasile Popa, primar Comuna Gârbovi.

Marian Neculai e antrenor de Kempo de 12 ani

Cel care îi antrenează pe sportivi, Marian Neculai, este om cu ștate vechi în Kempo. Arbitru internațional și campion mondial de Kempo, Marian e antrenor de Kempo de 12 ani.

El o pregătește și pe fiica sa, Annemary, vicecampioană mondială. Marian a început Kempo cu actualul președinte al federației, Amatto Zaharia.

„Am intrat pentru prima dată într-o sală de Kempo în urmă cu 26 de ani. În toți acești ani poate am sărit câteva antrenamente, în rest, am fost prezent. De un an am deschis Sala de Kempo la Gârbovi și vin în fiecare zi. Pentru mine este o mândrie să îmi văd sportivii că se întorc de la competiții cu rezultate. Am fost foarte emoționat pentru această reprezentație pe care am dat-o pe stadion în fața vecinilor noștri din comună” – Marian Neculai, antrenor, arbitru intern și internațional de Kempo.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.