AcasăActualitateCând apare nou Telefon Samsung S23

Când apare nou Telefon Samsung S23

Când apare nou Telefon Samsung S23. Iubitorii telefoanelor Samsung mai au foarte puțin de așteptat până când modelul S23 își va face apariția.

Samsung GALAXY S22 a fost prezentat pe 9 februarie, si lansat pe 25 februarie la nivel global, deci Samsung GALAXY S23 ar trebui sa apara intr-o perioada similara, asa ca pana atunci inca ascunde multe secrete de intreaga lume, si ramane de vazut pe cate le vom putea afla.

Până acum, zvonurile spun că sunt șanse mari ca Samsung GALAXY S23 să fie prezentat undeva pe la inceputul lunii februarie anul viitor, daca shoppingmode Samsung isi pastreaza strategia de anul acesta, insa nu ar fi exclus sa astepte Mobile World Congress 2023, si sa revina la strategia pre-pandemie.

Ce trebuie să mai știm este că Samsung GALAXY S23 va fi lansat mai mult ca sigur cu imbunatatiri pentru camera, ecran, baterie, procesor, memorie RAM, mediu de stocare, si alte componente interne, care ar putea aduce si functii noi.

Acest lucru ar putea aduce si cresteri de pret pentru seria shoppingmode Samsung GALAXY S23 pe care shoppingmode Samsung o pregateste, dar cel mai probabil va fi vorba despre modificari minore care nu vor conta chiar atat de mult pentru cei care isi doresc cu adevarat sa-si cumpere telefonul.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.