AcasăActualitateCând ar putea avea loc evenimentul Apple în care va fi dezvăluit...

Când ar putea avea loc evenimentul Apple în care va fi dezvăluit noul Iphone 14


Când ar putea avea loc evenimentul Apple în care va fi dezvăluit noul iPhone 14. Până acum Apple nu a anunțat oficial data la care va fi dezvăluit noul iPhone 14.

Pe de altă parte, potrivit innocentstore.ro, cel mai probabil evenimentul va avea loc în luna septembrie 2022.

Atunci va fi dezvăluit și noul iPhone 14, dar și alte surprize pe care cel mai probabil cei de la Apple le pregătesc chiar acum.

Când ar putea avea loc evenimentul Apple în care va fi dezvăluit noul Iphone 14

Sursa citată precizează că există și posibilitatea ca Apple să rupă complet gama de numere, iar noile iPhone-uri să fie etichetate numai în funcție de dimensiunea lor, „Pro” sau „non Pro” și anul, ceea ce ar corespunde cu ceea ce a făcut Apple cu iPad-ul.

Totodată, noul iPhone 14 ar urma să aibă și un aspect diferit. Rama de pe ecran ar putea fi eliminată complet și de asemenea, amprenta ar putea fi mutată și ea.

Analistul de încredere Apple, Ming-Chi Kuo, susține Apple va scăpa de această crestătură caracteristică în 2022 și adaugă că schimbarea de design va fi realizată numai dacă prototiparea și producția Apple vor merge conform planului.

Când ar putea avea loc evenimentul Apple în care va fi dezvăluit noul Iphone 14

Totodată, el precizează că obiectivul actual al Apple este de a aduce un nou design numai pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Astfel, iPhone 14 standard își păstrează designul original. Dacă noul design cu o crestătură mică vi se pare familiar, este pentru că este utilizat în prezent pe multe nave emblematice Android de top, arată sursa citată.

Ultimele Articole