AcasăActualitateCând are loc marea finală America Express 2023

Când are loc marea finală America Express 2023

Când are loc marea finală America Express. Se apropie finala America Express 2023. Doar o echipă va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

La început, nouă echipe au pornit în competiția America Express 2023, însă doar una singură va reuși să pună mâna pe trofeu.

Când are loc marea finală America Express 2023

Este vorba despre Melinda și Puya, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Jean Gavril și Dinu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Bie Adam și Micky.

Și totuși când are loc marea finală America Express 2023 și unde va putea fi văzută? Cei de la Antena 1 anunță că finala America Express 2023, va fi difuzată pe post, dar și pe AntenaPLAY și se anunță a fi una palpitantă, dar și emoționantă.

Când are loc marea finală America Express 2023

Finala America Express 2023 va putea fi urmărită duminică, 26 martie 2023, iar Irina Fodor va fi cea care va anunța numele echipei câștigătoare.

Trei echipe au intrat în semifinala America Express 2023, luptându-se pentru un loc în finala de pe Drumul Aurului: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea, frații Gavril, Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.