Când începe pe Pro TV sezonul 4 al serialului Vlad. Va fi ultimul!

0
32

Serialul Vlad va mai avea un sezon – al patrulea – şi va ajunge la final. Producţia cu Adi Nartea în rol principal se va vedea din toamnă pe Pro TV, anunţă reprezentanţii postului.

Filmările pentru sezonul 4 vor avea loc în această vară.

„În cel de-al patrulea sezon şi ultimul, Vlad trebuie să dea cărţile pe faţă şi să demaşte adevărul, păstrând în minte faptul că la final, totul se plăteşte! Cine îi va fi alături, cum vor reacţiona cei care l-au cunoscut când vor afla că Adrian a fost acolo în toată această perioadă de timp şi cum se va scrie ultimul capitol al poveştii lui?”, spun cei de la Pro TV.

„La începutul anului 2019, un erou modern lua cu asalt micile ecrane şi ne spunea atunci că îl cheamă VLAD şi că a venit să se răzbune. Trei ani mai târziu, iată-ne ajunşi la finalul drumului, sfârşitul serialului VLAD şi urmează să descoperim împreună în ce fel îşi duce la capăt protagonistul nostru promisiunea făcută în primul sezon.

În ceea ce mă priveşte, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveştii) şi sunt convins că aşteptarea asta pandemică a meritat şi că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Protv este un summum al serialelor de ficţiune dramă-action din România.

Este un ultim sezon al extremelor, unde se vor împerechea dragostea şi moartea, răzbunarea şi iertarea, acţiunea şi suspansul, luxul şi neajunsul, personaje noi cu cele deja arhicunoscute. Şi la final, totul se plăteşte!” a declarat Anghel Damian, cel care dă viaţa personajului Adrian Anuţei şi actualul Head Writer – Creative Producer.