x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

CANDIDAT PSD, pus într-o situație delicată la Realitatea TV

Candidatul PSD Chris Terheș a fost presat să explice cum s-a răzgândit în privința lui Liviu Dragnea și a Monicăi Macovei.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 21.05.2019, 8:57

Dezbatere electorală încinsă luni seară, la Realitatea TV, unde candidatul PSD la europarlamentare, Chris Terheș, s-a văzut nevoit să-și explice pozițiile politice diametral opuse pe care le-a îmbrățișat în ultimii ani.

 

Unul dintre criticii partidului din partea căruia acum candidează la scrutinul european și un susținător al Monicăi Macovei și al luptei anticorupție, Chris Terheș a devenit în ultimii doi ani unul dintre cei mai vehemenți critici ai acestora.

 

Ați fost un aspru critic a tot ceea ce înseamnă Liviu Dragnea, i s-a adresat Denise Rifai lui Chris Terheș, reamintindu-i candidatului PSD la europarlamentare că în 2016 i-a făcut plângere penală lui Dragnea.

 

În răspunsul său, Terheș a insistat asupra faptului că PSD a jucat totuși corect. „Tocmai aici demonstrează încă o dată ceea ce am spus: diferența dintre Partidul Social Democrat și orice alt partid. A avut înțelegerea, cunoașterea, maturitatea necesară pentru a pune în momentul de față, pe lista pentru europarlamentare, cei mai buni reprezenenați din această țară care pot merge în Parlamentul European să se bată pentru drepturile și libertățile tuturor românilor”, a declarat Chris Terheș.

 

Replica lui Rifai nu s-a lăsat așteptată: „Și cum i-ați spus? Te rog, Liviu, iartă-mă!”.

 

Candidatul PSD Chris Terheș a fost întrebat de Robert Turcescu și de relația sa cu Monica Macovei.

 

Articolul integral pe G4MEDIA