AcasăPoliticCandidații la parlamentare cu probleme penale, motiv de dispute între PSD și...

Candidații la parlamentare cu probleme penale, motiv de dispute între PSD și PNL

Într-o declarație făcută la rfi, Alfred Simonis, a spus: „Cred că după ce se va depăși perioada aceasta a alegerilor, se va lua o decizie și în acest sens, pentru că noi ne-am propus înainte de a constitui listele și știți că la PSD nu veți găsi candidați pe liste cu probleme penale, în schimb, dacă ne uităm la PNL, veți găsi mulți candidați care au probleme din punct de vedere penal. Domnul Tudorache are această suspiciune, care a intervenit în perioada campaniei electorale”.

 

Vlad Voiculescu îl atacă pe Orban: A modificat abuziv, prostesc și iresponsabil Codul Administrativ

 

Afirmația sa vine în contextul în care a fost întrebat ce efecte are anchetarea de către DNA a fostului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, asupra PSD, în pragul alegerilor parlamentare.

 

Poşta va livra la domiciliu permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale maşinilor

 

În context, Alfred Simonis s-a declarat deranjat de atenția pe care o primesc cazurile pesediștilor cu probleme penale, spre deosebire de cazuri similare de la alte partide.

„Mă deranjează că atunci când este cineva de la PSD cu o suspiciune cât de mică e un întreg eveniment, or când sunt zeci de candidați de la PNL cu probleme penale, sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat de acest lucru. PSD a făcut curățenie pe liste, înainte de a depune listele”.

 

Anterior acestei declarații, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a reacţionat și ea la acţiunea candidaţilor PNL Bucureşti, care s-au deplasat la sediul PSD, în frunte cu ministrul Finanțelor Florin Cîţu în frunte, pentru a depune o scrisoare adresată președintelui social-democrat, Marcel Ciolacu.

 

„Lăsați politica de gâgă și actiunile de șicanare de 2 lei! Cu astfel de acțiuni ridicole ați reușit sa omorâți PNL în București. La locale a ieșit pe locul 3. Vreți pe 4 la parlamentare? Munciți pentru oameni, găsiți soluții, aveți bugetul tării pe mână și toate instituțiile”, este doar o parte din mesajul transmis, astăzi, pe Facebook, de Gabriela Firea.

 

În urmă cu puțin timp, candidații PNL București s-au deplasat la sediul central al Partidului Social Democrat pentru a depune scrisoarea deschisă adresată președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Florin Cîțu, candidat PNL la Senat, a spus că scopul acțiunii este acela de a arăta românilor cine este PSD.

 

 

Ultimele Articole