x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(7) "politic"

Candidații liberali din Brăila: un fiu de primar acuzat că bate oamenii și un traseist PRM

Un fiu de primar acuzat că bate oameni cu bâta şi un traseist PRM deschid listele liberalilor în Brăila.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Adevarul | Publicat: 16.10.2020, 12:55

PNL Brăila a decis săptămâna aceasta lista pentru alegerile parlamentare, fiind criticată că a venit pentru primele poziţii eligibile cu candidaţi controversaţi. La La Senat, liberalii îl au cap de listă pe un fost traseist venit din PRM, în timp ce la Camera Deputaţilor se prezintă cu fiul unui primar care este acuzat că bate oameni cu bâta. Potrivit debrăila.ro, PNL Brăila, listele liberalilor pentru parlamentare arată astfel:

 

Guvernul NU vrea o altă STARE DE URGENȚĂ: Nu vrem să ajungem la un “lockdown”

 

Locul 1 Senat: Alexandru Bucălău, 33 de ani, proaspăt ales consilier judeţean din partea PNL Brăila, notar în Ianca.

Locul 1 Camera Deputaţilor: Alexandru Popa, 30 de ani, şi el proaspăt ales consilier judeţean PNL Brăila, fiul primarului din comuna Cireşu (tot PNL).

 

ALERTĂ în PNL. Doi deputați au ajuns la ATI. Cum s-au infectat?

 

Alexandru Bucălău şi-a început de tânăr cariera politică, acesta debutând în rândurile liberale, după care, la formarea USL-ului, s-a mutat la PRM-ul condus atunci de Vadim Tudor. Aici, spunea el într-un interviu, a găsit „un partid vertical”.   „Am ales PRM deoarece este un partid vertical, un partid cu tradiţie din ’90-’91, este unul dintre cele mai vechi partide de după Revoluţie, nu a făcut niciun fel de fuziune, niciun fel de alianţă, nu a participat la jaful naţional, nu a fost la guvernare. Este un partid cu coloană vertebrală”, declara Bucălău în 2012, la TV Brăila.   Ulterior, acesta a candidat din partea PRM Brăila la un post de consilier local, însă fără succes. În 2012 acesta se întoarce în PNL, partid care avea în 2020 să-l răsplătească cu un loc eligibil la Senat.

 

Articolul integral pe ADEVĂRUL