AcasăMoney&PeopleCândva primul hip-hoper de la noi, astăzi, la aproape 50 de ani,...

Cândva primul hip-hoper de la noi, astăzi, la aproape 50 de ani, culturist! Rimaru’ de la RACLA de nerecunoscut!

La 49 de ani, cel ce a făcut istorie cu prima formație hip-hop de la noi, încă din 1993, a ajuns model pentru cei ce spun că e imposibilă o transformare radicală la a doua tinerețe. Peste câteva luni Călin va împlini 50 de ani.

Astăzi greu de recunoscut, cel în umbra căruia au cunoscut succesul Connect-R ori Anda Adam, este tocmai bun de urcat pe scena unor competiții de bodybuilding. Asta după trei ani de regim personalizat și sute de ore petrecute în sala de forță.

 

”Bunicul” hip-hopului românesc, Călin Ionescu s-a apucat de sport intens după ce i-au ieșit prost o serie de analizele și i-a fost recomandat să slăbescă. Conștiincios, cel ce se recomanda cândva, de pe scenă, Rimaru’ a dat jos circa 30 de kilograme pe care le-a înlocuit cu masa musculară. Acum pare mai tânăr decât în urmă cu 10 ani și are o condiție fizică de ”speriat”, având în vedere că se luptă cu greutăți de peste 100 kilograme

În 1993, înainte de BUG Mafia ori alte formații cunoscute, RACLA (frații Călin și Dan Ionescu)a susținut primul concert În urmă cu 20 de ani, Călin și Dan Ionescu au ales să-și canalizeze creația în alte domenii profesionale, primul alegând domeniul publicitar iar cel de-al doilea firme de soft. În urmă cu doi ani, Călin a reluat activitatea muzicală pentru proiectul său de suflet, RACLA, însă ca proiect de studio.

 

Ultimele Articole