x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

CARACAL: FBI l-a citit pe DINCĂ: ”Dacă nu ar fi fost prins…”

Experții FBI susțin că dacă Gheroghe Dincă nu ar fi fost prins, ar fi făcut și alte victime.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 18.01.2020, 8:20

Raportul elaborat de expertii din cadrul Biroului FBI – Unitatea de Analiza Comportamentala (BAU), dupa ce un agent special FBI s-a intalnit cu Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru rapirea si uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, consemneaza ca, daca nu ar fi fost prins, acesta ar fi facut si alte victime, dar si ca este posibil sa existe victime neidentificate ale agresiunilor sexuale exercitate de Dinca.

 

Expertii FBI considera unic modul in care Gheorghe Dinca a incercat sa scape de cadavrele victimelor sale si efortul depus de acesta, in conditiile in care statisticile din SUA arata ca din 112 rapitori de copii care si-au ucis victimele, doar trei au recurs la incendiere.

 

“Date fiind asteptarile lui Dinca in ceea ce priveste detinerea controlului, inclinatia acestuia catre violenta afectiva, preferintele sale sexuale anormale si ceea ce este probabil ca acesta sa fi interpretat ca fiind un “succes” in legatura cu agresiunile, crimele si eliminarile cadavrelor lui Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, fara a fi prins, este putin probabil ca Alexandra Macesanu sa fi fost ultima lui victima”, este concluzia specialistilor de la FBI.

 

Materialul de urmarire penala in cazul Caracal noteaza ca, in timp ce veridicitatea celor declarate de acesta in cadrul audierii este indoielnica, luand in considerare declaratiile scrise puse la dispozitia BAU in luna decembrie 2019, acesta a parut amabil pe parcursul audierii.

 

Dinca a raspuns la toate intrebarile care i-au fost adresate si a mentinut contactul vizual corespunzator. Nu a evitat sa raspunda la nicio intrebare legata de comportamentul sau. Dinca a fost stanjenit in momentul in care a discutat despre activitatea si preferintele sale sexuale in prezenta reprezentantilor FBI, care erau de sex feminin. Cu toate acestea, nu a refuzat sa raspunda la nicio intrebare.

 

 

Articolul integral pe ZIARE.COM